Syn

"Vi tror att vi producerar högkvalitativa EMI-skärmprodukter på det mest ekonomiska och miljövänliga sättet, vilket inte kommer att förändras. Vi är alltid ute efter innovation.

Vi tror på bra lösningar som också ska vara enkla snarare än oförutsedda komplexa. Vi tror att vi måste äga och kontrollera de primära teknikerna bakom de produkter vi tillverkar och deltar endast på marknader där vi kan göra ett viktigt bidrag. Vi kommer att sätta ner ett projekt, eftersom vi hittills alltid har hittat en lösning för våra kunder.

Vi fokuserar verkligen på varje projekt vi jobbar med, eftersom vi anser att alla är verkligen viktiga och meningsfulla. Vi tror på intensivt samarbete och korsbestämning mellan våra olika grupper av ingenjörer, vilket gör det möjligt för oss att uppfinna på sätt som andra inte kan matcha. Uppriktigt sagt uppgör vi inte för något mindre än utmärkthet i varje grupp i företaget, vi har ärligheten att erkänna när vi har fel och modet att förändras. Och jag tror, ​​oavsett vem som upptar vilken position dessa värden är så inbyggda i det här företaget att vi kommer att fortsätta att göra väldigt bra. "

AM van Tienhoven, VD för Holland Shielding Systems BV

Syn | Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems BV Syn | Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems B.V.
Rated 5/5 based on 6 customer reviews
In stock
48.00 48.00 48.00 EUR
48.00 48.00 48.00 Retail EA EUR
1 Syn | Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems BV
Product description: Syn | EMI/RFI shielding product & solutions, common for in-stock products. Worldwide support for industries.

Holland Shielding Systems BV

Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems BV

Worldwide leading manufacturer of EMC (electromagnetic compatibility), EMI (electromagnetic interference) and RFI(radio frequency interference) shielding solutions. Our EMC/EMI specialists will work together with you from the design phase through final production.

Open: Monday-Friday 7am-12pm

Phone: 0031782049000

Fax: 0031782049008

Paypal, credit card, iDEAL, Cash, Wire transfer From €48
Jacobus Lipsweg 124, 3316BP, Dordrecht, ZH, NL
Rated 4.9/5 based on 346 customer reviews

Skulle du vilja...