Avskärmningspackningar

När operativa frekvenser ökar och enheter blir mer komplexa, kan de vara mer mottagliga för elektromagnetisk störning (EMI). På grund av dessa ingenjörer står idag inför utmaningar. EMI-skärmar implementeras vanligen i en design för att isolera en komponent eller en del av en enhet från en annan. För att säkerställa en pålitlig och robust elektrisk tätning, är en EMI-skärmpackning ofta inkorporerad mellan skyddshuset och enhetens parningsyta. På Holland Shielding Systems BV ser vi till att EMI & EMI / IP-packningarna där de flesta efterfrågan finns finns alltid tillgängliga från lager. Våra EMI- och EMI / IP-avskärmnings- och jordningspackningslösningar uppfyller ett brett utbud av applikationsbehov och tar itu med de utmaningar som designers möter. På grund av våra omfattande maskiner kan vi producera vilken form som helst och vilken typ av packning som helst.

Holland Shielding Systems BV kan göra någon anpassad profil EMI skärmpackning. Våra EMI-packningar levereras med specifika skärmstandarder, men om du har ett projekt som kräver specifika behov, kontakta våra EMI- och RF-avskärmningsexperter idag!

EMI packningar

EMI skärmpackningar finns i många former, storlekar och material. För varje applikation är det ännu en annan typ av EMI-skärmpackning lämplig. Dessutom är det också viktigt hur högt reduktionen / dämpningen borde vara.

EMI / IP-packningar

I denna produktgrupp hittar du EMI-skärmpackningar som också har bra vattenförseglingsegenskaper. Förkortade dessa packningar hänvisas till EMI / IP-packningar.

Fingerstrips

Fingerstrippackningar och metalljordprodukter för avskärmning och jordning