PCB-burkar, packningar, höljen och clips

Numera är EMI-avskärmning av ett kretskort ganska komplicerat. Du har att göra med utrymme, vikt och soliditet. En effektiv EMI-skärmning måste erhållas, men måste också uppfyllas med ovanstående specifikationer.

Våra PCB-skärmexperter arbetar med dig från design, snabb prototypning till produktion. Självautomatiserad förpackning tillhör möjligheterna.

1500 - 1800 serie PCB skärmburkar och facksköldar

EMI-skärmar på kretskortsnivå. I denna produktgrupp hittar du PCB-skärmar för avskärmning av en del av ett kretskort. Detta är att skydda vid bruskällan eller för att skydda det känsliga chipet mot elektromagnetisk störning.

Skärmklipp och stift för 1500 serie PCB skärmburkar

På grund av våra innovativa PCB-skärmklämmor och -stift är elektromagnetisk störning (EMI) och radiofrekvensinterferens (RFI) -skärmplacering till en PCB utan postlödning nu möjligt! Holland Shielding Systems BV ytmonteringsskydd (SMD) skärmklämmor är ett kostnadseffektivt alternativ till handlödning. Den miniatyriserade konstruktionen möjliggör förpackning av band och rullar kompatibel med standardutrustning för höghastighetsutläggning. RFI Shield Clips kan placeras var som helst på PCB, vilket eliminerar behovet av extra hål och sparar värdefull PCB-fastighet. Utrustad med fyra oberoende fjäderkontakter möjliggör de tillförlitliga RFI Shield Clips sköldborttagning och ersättning för omarbetande och / eller kretsar.

1550 - 1570-serien PCB-skärmpackningar

Mycket litet ledande folie, ledande gummi och ledande silikonplastskyddande packningar.

Elastiska och elektriska kontakter av SMT. Dessa serier erbjuder ett elastiskt elastiskt kopplingssystem med elastisk elastisk kontakt (SMT) med bra elastisk återvinning och elektrisk egendom, så det erbjuder inte bara kudde utan även elektrisk anslutning och jordning mellan elektriska föremål och PCB.

1900 - 1950-serien PCB-skärmhus / kapslingar

Enkelt och dubbelskikt EMI skärmhus och höljen i standardstorlekar eller gjorda enligt kundteckning.

Vi producerar Mu-koppar EMI skärmhus (1900-serien) i alla former och storlekar. Dessa skärmhus måste placeras i ett existerande till exempel plasthus eftersom de inte är tillräckligt starka för att fungera som elektronikhuset på egen hand. Detta är den mest ekonomiska lösningen när din befintliga elektronikhölje inte ger tillräcklig elektromagnetisk avskärmning.

Vi tillverkar dock mycket snygga dubbelskiktiga elektronikhöljen, som kan förses med alla möjliga slitsar som behövs för din elektronikhölje. Tänk på utklipp för knappar, portar, skärmar och mer. Dubbelskiktets skärmade höljen kan också levereras med din företagslogo. Produkten kan tillverkas helt enligt din ritning.

Välj en av produkterna nedan för mer information.